Mickey, u holek a nebo i dospělých žen mi to nepřijde nic děsného, když se navzájem vylížou. V tom prvním případě to bývá, když holky nemají ještě partnera. A u dospělých vlastně podobně, nebo partner je, ale nějak to nefunguje. Ale koukat jen na něčí ztopořený penis mi přijde hnus. Přitom mě se genitálie líbí, ženské ale i moje vlastní. Jako u líbání, když se holky při loučení políbí, beru jako něco normálního. Když to vidím dělat muže (dělají to jen homosexuálové), tak bych se z toho poblil. Nedovedu si představit se líbat s chlapem. Natož mít jeho péro v hubě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.