| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano já, můj starší syn je opravdu hodně náročné hyperaktivní dítě s opožděným vývojem řeči, poruchou polykání a různýma fobiema, i tak mám doma 4m mimino, s kterým pro změnu 4x denně cvičím Vojtu...a chtěla bych třetí~;) a na děti jsem sama, hlídání nemám prakticky žádné, muž odejde ráno před sedmou, vrací se po deváté nejdřív, je pryč i o víkendu.. Přesto mi ty děti za to stojí, storkát víc, než jsem když jsem stejný síly investovala do super náročné práce, kdy jsem se ani o víkendu nezastavila, po nocích doma dělala reporty apod..tohle má pro mě větší smysl..ale je to o tom, kdo jaké zvládne nasazení a taky na konkrétních podmínkách..mít třeba dítě velmi postižené, které potřebuje 24h péči, ve smyslu, že by ani samo nechodilo apod, asi bych neměla sil na velkou rodinu..ale když já ne, někdo jiný třeba ano~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.