Gerberko v tom cos napsala není nic, s čím bych nesouhlasila. Proto jsem se přestala zabývat tím -PROČ, jsme onemocněli. Já jenom chtěla říct, že je podzim a začne doba plýskanic a v tomto období se prostě bakteriím a virům daří. nic víc nic míň. Já si myslím, že taky dělám maximum proto aby byl Kája zdravý a když už onemocní nebudu se trápit tím proč. Prostě si užíváme každý den kdy nás nic netrápí. Co Dojanka, nevíš jak se jim daří ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.