| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem měla tak malé děti jako ty, tak jsem se snažila tu dobu v posteli si co nejdýl prodloužit, a to i za pomoci tv. Ale dítě mladší 2 let bych nenechala koukat dýl než půl hodiny. Takže po skončení pořadu nebo pohádky z dvd bych prostě vypnula a hotovo. Následoval by pravidelný režim, byť beze spěchu. Snídaně, hygiena, oblékání.

Je jasný, že dítě bude zprvu remcat, že vypínáš tv, ale pokud nastolíš pravidelný, opakující se režim, tak si dítě zvykne. Proč remcá manžel - on je tam s vámi i ve všední dny nebo jde jen o víkendy?

S většími dětmi to mám tak, že když se jde od školy a školky, tak se tv vůbec nezapíná. Nechápu, jak bychom mohli něco snídat. Zase funguje pravidelný režim - po počátečních neshodách jsme dospěli k systému, kdy je přesně dané, kdo jde kdy na záchod, do koupelny apod. U mladšího je to tak, že nejdřív obstarám jeho, když je se vším hotový, jdu se já oblékat a on má tak pět až deset minut na hraní. Trvalo to asi dva nebo tři měsíce než se mi podařilo zorganizovat po ránu vše tak, aby to šlo hladce, aby vše časově vycházelo, ale teĎ je to pohoda, žádné scénu už nejsou.

Mimo všední dny je to tak, že děti vstanou, dívají se na tv, k tomu si dají jogurt. Až vstanu já (kolem 9.hodiny), udělám snídani, následuje hygiena a oblékání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.