| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
zajímá mě s kým chodíte ven, když jdete bez dětí?
Třeba volné odpoledne, večer, víkend...
Takové ty odpočinkové akce kdy si odpočinete od stereotypu?

Já už od půl roku pracuji a můj šéf je jediný kamarád z bezdětné doby, který mě neodepsal a stále jsme zůstali přátelé. Když tedy mám volný večer a tatínek hlídá většinou jej trávím s ním (jdeme do kina, sednout si s dalšími společnými známými, jdem na večeři - většinou částečně řešíme práci a částečně normálně kecáme o životě, rodině apod.).

Kamarádky z bezdětné doby nemám - jakmile jsem otěhotněla přestaly jsme s velkou částí komunikovat a po porodu už ustala většina kontaktů. Občas se některá ozve, ale prostě ty zájmy už máme každá jinde a nemáme si co říct. Případně kamarádky mám, ale bydlí v jiném městě - já za nimi bez dítěte 100 km na kafe nepojedu a s dítětem zase nikam nemůžeme a ony ke mě také přijet nemůžou, protože by neměly kde přespat.

Kamarádky, které jsem si našla teď (taky s dětmi) většinou nemají čas tehdy, když můžu já nebo naopak.

S mužem jít nikam nemůžu, protože on nechce aby nám dítě hlídal někdo cizí (ani babička - moje maminka - jeho matka by nehlídala).

Muž se nad tím samozřejmě pozastavuje - že pořád chodím ven jen s tím jedním kamarádem a nikdy nejdu třeba s kámoškama (neustále mu vysvětluji, že prostě žádné kámošky na vínečko nemám) a že jezdím přes celé město, že on by se nikam na pivo přes půl města netáhnul.

No, asi mi stejně žádné odpovědi nepomůžou ~t~ ale ráda si počtu s kým chodíte relaxovat vy :-)

Případně zda by Vám vadilo, že Váš partner, který je celé dny zavřený doma s dítětem a vídá se jen s 2-3 kamarádkami (kamarády) co mají taky děti a společně s dětmi, jde jednou za čas večer posedět s osobou opačného pohlaví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.