Katie..... co ten čas příspěvku Já si myslím, že u nás počet dárků být stejný nemusí, ale ještě jsem o tom nepřemýšlela. Já balím pro Maru různé blbosti, aby měla hodně balíčků, tak nevím, jestli je nutné balit blbosti i pro Ami....protože i tak nás tu bude asi 10 a než bychom se prohrabali přes dárky bylo by ráno a Ami stejně nevydrží vzhůru Vzpomínám na Vánoce před osmi lety a pamatuju si, jak se M. líbil stromeček a leporela, která dostala. Pak byla strašně unavená a šla spinkat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.