A co kupuješ za boty dětem, aby do nich neteklo. Já zatím nemám zkušenost, loni byla v kočáře a když jsem sháněla letošní boty, tak mi všichni doporučili superfit. Já mám zkušenost jen dospělýma, když koupím nějaké levné (zatím jakékoli a to nejsou od vietnamců), tak se boty rozpadnou během 3 měsíců. Já mám goretex jak na nízkých botaskách, tak na kotníčkových. Ani jedny nejsou vyteplené, ale ty kotníkové používám v zimě do sněhu a když je pod -10 a teda na turistiku. Jinak nosím ty celoroční botasky celý rok. Jsem ráda, že mohu projít louží a nemám mokro v botě, noha se mi v nich tolik nepotí a jsou celkem teplé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.