| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A jak často u vás tento stav nastává, případně ve kterých situacích tento stesk pociťujete? Já teda jednak tehdy, když jsem nemocná a nemůžu se v klidu povalovat v posteli a pak občas když začnu vzpomínat na tu svobodu zamlada (myšleno před dětmi) - že jsme se mohli sebrat a jet víceméně kamkoliv, sbalit se během chvilky, nemuset vláčet hromadu věcí, co potřebují děti a když jsme byli na dovolené, tak to opravdu byla dovolená, o víkendu jsme si odpočinuli, věnovali se tomu, co nás baví a doma byl klid.
Tímto se v žádném případě nechci rouhat, děti jsou prostě tady a já je miluju, neumím si představit je ztratit a za to, že jsou zdravé, jsem nesmírně vděčná, to je bez debat. Ale někdy mi ty časy před dětmi chybí hodně, s mužem si někdy přijdem jako dva bojovníci, jejichž hlavními úkoly je obživa a výchova potomstva a tyto úkoly nás často vyčerpávají natolik, že nějak chybí energie věnovat se také sami sobě. Samozřejmě, že si chvilky pro sebe umíme taky udělat, ale jsou prostě nějak příliš krátké, no... a pak i někdy poklesneme na mysli při představě, jak staří už budeme, až děti vylétnou z hnízda a my zase budeme mít ten klid...jestli se toho teda vůbec ve zdraví dožijeme~;)
Berte to prosím jen jako takové malé povzdechnutí, určitě to neznamená, že bych měnila a chtěla zůstat bezdětná, věřím, že se nás takových najde asi dost...?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.