| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Štěpánko, to máš tak dobrý přehled o prázdninových zvyklostech všech rodin s "buchtoidy"? Čím se takový buchtoid vyznačuje? Fakt mě to zajímá. Pořád to beru tak, že mnohé děti, které se nezapojují z nějakého důvodu do běžných dětských kolektivů, mohou být velmi samostatné a schopné v řadě oblastí života. Z čeho se dá tak komplexně posoudit, že je dítě nesamostatné a neschopné - z toho, co dělá ve škole, nebo jak se mi jeví, když jsem u něj doma na návštěvě, nebo z toho, jak se projevuje v kroužku? Není to jen určité nálepkování - tenhle se mi jeví jako buchta a támhleten je ten "správný hoch", přestože o nich nicmoc nevím?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.