| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj sedmák na táboře nikdy nebyl a nechce. Se školou jezdí na školu v přírodě i lyžák rád, protože zná ty děti. Na tábor kde budou cizí nechce ani za nic. Nesnáší kolektivní hry a dav, je po mně.
U mladšího ještě nevíme jak se bude projevovat. Rozhodně je ale nebudu nikam nutit. Já byla 2x donucena jet od táty z práce na lyžák, bylo to hrozný a lyžovat mě stejně nenaučili. Na pohled domů jsem našim napsala, že se mi tam nelíbí, ale hydra vedoucí mě donutila ten pohled roztrhat a napsat nový, pozitivní a u večeře mne div že nedala lynčovat. Od té doby se mi tam "líbilo" ještě "víc"... :-( Nechci, aby se někdo podobný vyřádil na mém dítěti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.