Moje 9 ti měsíční dcera si začala stoupat a to tak, že z lehu(pouze se plazí, po kolenou neleze i když jí nedělá problém se na kolínka postavit a pérovat) vyhodí ručičky na gauč prohne se v zádech, pak se nějak silou přitáhne a doušourá se už na kolínkách blíž a pak se postaví, samozřejmě na špičky. Myslíte že to je v pořádku, nebo jí v tomto podivném postavování mám bránit? Nějak se mi nelíbí ta její prohnutá záda a také to, že ještě neleze po kolenou, neposadí se sama a už se mi staví....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.