| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Karin, tak odborně nevím, zjistím, já jsem prostě hlava děravá. No je to jen ambulantně, byla jsem u soukromého dr. Nejdříve mě vyšetřil, pak objednal na zákrok - pár hodin před tím jsem si musela zavést yal /jako před porodem/. Pacient klečí a on přikládá takovou jako by "pájku". Vše trvá tak 5 minut, ani ne. No příjemné to není, je to takové i "trapné" i když mudr byl skvělý. Ale toto se dá právě dělat, jen při mírnějším stupni hemeroidů, v začátcích. JInak se musí na to "podvazování" - řezání, když už je to "větší".
Ale za mě, kdybych měla znovu problémy, šla bych na to znovu a hlavně hned. protože jsem po tom byla fakt v pohodě, měla jsem pocit takového "znecitlivění" ale asi jen do druhého dne. A hlavně byla to strašná úleva, jako že jsem se odhodlala a že vědět, že to není tak hrozné, tak jsem si ušetřila hodně nervů a měla jsem jít dřív. Ale jak jsem psala, sestra byla na tom "řezání" a to hodnotila jako bolestivé a sbírala se z toho dýl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.