Jako dítě jsem dostala skoro všechno, co jsem si přála. Spoustu jsem toho měla po sourozencích, takže když projdu net a najdu retro hračky, znám je skoro všechny. Jediné, čeho jsem se nedočkala, bylo Lego.
Nejvíce jsem si hrála se stavebnicema, Igráčkama, autem na dálkové ovládání, mašinkama, kuličkama.
Dneska bych chtěla dostat trafo k těm mašinkám. Jedno jsem asi před deseti lety sehnala za rozumnou cenu. Poslala jsem si to domů v kufru spolu s vánočními dárky a oblečením pro tehdy malé holky....a někdo nám ten kufr ukradl ze zamčeného auta zaparkovaného na chvilku před domem, než manžel pro něco došel
.
Jinak já jsem hračička, ví se to o mně, naposledy jsem si nechala nadělit hlavolam Kakuro, dostávám počítačové hry, mám svoje PSP a hry do něj....no a hračky tahám i do hodin fyziky, co jde, ukazuju na hračkách....
Kdykoliv budu s holkama (nebo i sama, ale to si radši sedám k PC) stavět z Lega nebo jim postavím zajímavou kuličkodráhu a nesmí se do mé blízkosti dostat žádný zajímavý hlavolam, to je zabiják mého času...