| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

uááá, to by mě asi šlehlo. Kor kdyby o tom přede mnou mluvila.
Co kolik stojí zjišťuji pouze když chci něco koupit já pro sebe/děti/rodinu atd. , ale ne u věcí které jsem dostala, a naopak drahé dárky mě nijak extra nepotěší, protože zas nejsme za vodou tolik, aby bylo jedno za co se dané peníze utratí (myšleno když mi třeba dal dárek typu "parfém" manžel a já zrovna váhala jestli si vůbec letos mám pořizovat nové zimní boty - jako neznám cenu toho konkrétního, ale bylo mi jasné že místo té lahvičky jsem mohla mít klidně kozačky.... nicméně nefrfňám, jsem ráda že na mě myslí a chce mi udělat radost, no tak se příště musím o těch botách zmínit dřív, aby tušil jak na tom s rozpočtem jsme).

Pak teda ještě nemám ráda dárky, které byť darované stojí obdarovaného další peníze. Třeba sestra s manželem dostali jako svatební dar od manželových rodičů poukázku na jeden konkrétní zájezd v jednom konkrétním termínu. Nehodilo se jim to ani časově v práci, ani z osobních důvodů, ani neměli zrovna peníze na útratu na dovolené /přestavují barák/, ale při pokusu o zjištění zda by bylo možné dárek vrátit nastala v manželově rodině dost hysterie, no tak to novomanželka nechtěla hrotit a jeli. Takže je to takový dar-nedar..... Rodiče si mysleli kdovíjak se neplácli přes kapsu ale ve finále to dopláceli novomanželé ačkoli na to neměli a užitek moc nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.