| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já letos koupila geomag pro skoro šestiletou a 2,5 leťáka, měli jsme dvě sady neoriginál a byli si hrát s nima ve školce a tam měli originál a naprosto se to nedá srovnat.
Originál má silné magnety, tabulky v něm hezky drží, dá se to krásně tvarovat a jaké bylo moje překvapení, že dcerka postavila krásný domeček a dokonce i 2,5 leťák byl schopný něco smysluplného postavit a ne jen hada.
Takže neorigináíl prodávám.

Jinak jsem sehnala v dráčiku - vyprodávali sadu - 40 kousků červené glitry jen za 99Kč na tu jejich kartu, ěli poslední čtyři balení, takže budou mít 160 kousků a z toho už se něco dá postavit - jsou tam tyčky, kuličky i ty panýlky. mám to za 396 Kč a 160 kousků stojí na netu tak kolem 2.000 Kč, tak koukni.. esi teda není blbý aby měli červený, tak bych neváhala a vykoupila co mají.

Ještě jsem poprosila švagrovou co bydlí v německu, aby mi vydražila na ebyi jeté, tam to totiž jede ve velkém a cena je nesrovnatelná - tedy nesrovnatelně nižní.. (nové tam teda stoí stejně jako u nás)
tak jestli máš možnost, tak bych zkusila ten ebay, prodávají to i v různých kufříkách a tak, hodí se to jako dárek.

jinak za mě minimálně 100 kousků - klidně bych vzala kdyby byla dobrá cena bez těch panýlků a jen tyčky a kuličky a pak postupně při příležitostech dokupovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.