Holky já vám nevím, ale malého prostě stále něco trápí. Vůbec to neni takové to veselé miminko jako Hanička. Připadá mi permanentně nevyspalý. A když pláče má slzy jak hrachy. Myslela jsem že to třetím měsícem začne odeznívat a jak už psala Lucka, má snad bolení ještě horší. V noci spí taky hodně špatně, nebudí se hladem ale spí prostě neklidně, někdy stačí dudlík, k ránu už si ho nechávám u sebe ale já už skoro nespím, neumím spát na boku bez hnutí a jak se hnu malý je vzhůru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.