Přidat odpověď
Ahoj,
taky bych to viděla tak, že je nejdříve duležité mít zajištěnou práci, když už nejste svobodní a máte děti a za ně zodpovědnost. Pro mě je duležité znát životní náklady v té dané zemi a mít na to příjem. Já jako žena od té doby co mám děti počítám s tím, že prostě určitě budu min. 1 rok doma, závislá plně na manželovi, abych dětem a vlastně celé rodině dělala podporu, vyřizovala nezbytné věci a sžívala se tak, abych mohla kulturu, zvyky, přátele zprostředkovat především dětem. ...no a na to je třeba celkem dost peněz.
Pak taky vědět, jak se budu stěhovat, co si budu brát s sebou, páč to taky stojí dost. Když si zabalíš vše a poplatíš kontejnery a nebo když si většinu koupíš... . A na to taky člověk potřebuje mít. Neříkám, že se nedá žít na madračce s kartonovýma krabicema, taky jsme tak chvíli přebývali, ale to jsme měli jedno dítě a musím říci, že to pro mě bylo prostě svým zpusobem stresující. Nemít zázemí, domov, pocit útulna. Byla jsem ráda, když jsem se pak po dlouhé době v nemocnici a po porodu dala dohromady a začali jsme si zařizovat skutečné a dustojné bydlení.
Čím se živí tvuj manžel? ...i v ČR je pár spolehlivých firem, které hledají pracovníky do svých zahraničních poboček. To tedy musím říci, že dokáže usnadnit mnohé papírování a vyřizování ohledně pojištění atd..
Předchozí