Přidat odpověď
Lassie dohledala jsem aspon neco! Takze delate moc extremy, udelali jste z toho diskuzi o tom-kdo dela vic, my chlapum neslouzime! Svynka je na md - proc by neuvarila veceri a nepripravila caj? Nepsala jsem, ze ma zena muzi slouzit, ze ma zena po vecerech gruntovat a vyvaret,pote co odmakala 12tku v praci atd. Kdyz jsem se vracela z prace o pulnoci-tak na me cekal chlap, horke kafe a caj! My se domacnosti venujem oba, ale pokud ja odmakam v praci tretinu toho co chlap, nevidim duvod proc mu nevarit veceri a kafe a mit to pripravene na cas, kdy ma dorazit-jime vsichni spolecne a radi. Urcite je sedrenej vic jak ja. Nebo ty bys neusinala i ve stoje odjizdet v 6 rano, vracet se v 18 - po celem dni v tehle zime? Kdy mam ja padla? Kdy chci. Vecer koupe a cisti detem zuby, nekdy rozklidi mycku a o vikendech me nechaji spat az obeda. K miminum vstaval v noci, i zehlil. Ted nedela temer nic, protoze je fakt hotovej, volno ma 1 den v tydnu. Co chce je ta tepla vecere, kafe a obed se snidani do prace-fakt mi to nevadi! Donesu mu to az pod nos a velice rada.
Předchozí