Tak my jsme se o dítě marně snažili cca 6 let. Nejdřív normálně, pak 6 pokosů IUI, pak jedno normální IVF ... tam nám řekli, že je to marný, spermie a vajíčka se vůbec nespojily. Pak následovaly 3 pokusy IVF ICSI (injekce spermie přímo do vajíčka) a na poslední jsem otěhotněla. Smíření s tím, že bez výrazné pomoci lékařů prostě dítě mít nemůžeme, jsme po 9 měsících po porodu zjistili, že jsem znovu těhotná. Pak jsem otěhotněla ještě dvakrát - vždycky na první dobrou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.