Včera jsem byla s Kamilkou zase u psycholožky(noční děsy a strach ze všeho možného). Mimo jiné jsem si konečně uvědomila,že jsme s manželem ve výchově hodně benevolentní:-( A psycholožka radila s tím něco co nejrychleji udělat nebo se s dětí stanou velcí manipulátoři a my budeme běhat jak oni pískají.Můj největší problém je,že nejsem důsledná :-(koupím dětem kdejakou kravinu(oni si potom ničeho neváží). Jenže ted fakt nevím jak na to hlavně Matýsek je dost paličatý a neposlechne. Příklad uklidíte si po sobě hračky Kamča po několikerém napomenutí jde na Matýska nezabírá vůbec nic :-(Ani když mu řeknu,že ježíšek mu nic nepřinese. Poradíte jak začít a nějaké fígle jak to funguje u vás aby to bylo ke spokojenosti celé rodiny? A co rituály dodržujete? sycholožka říkala,že je to pro děti velmi důležité aby předvídaly co se bude dít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.