| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono je problém i v tom,že já mám ráda taky věci,které chci zakázat např. jdeme za kamarádkou a jejim synem já se těším na pokec s kamarádkou a děti na hraní s kamarádem. Něco provedou a já bych jim tedy měla říct,že důsledek je,že nepůjdeme ke kamarádovi pro ně by to byl trest velký pro oba vždycky se hrozně těší,ale i pro mně by to byl trest :-(prostě se na to kafe s kamarádkou taky děsně těším a toho času není tolik aby se hned našel jiný čas na kafe a hraní.

A s těmi hračkami mi příjde,že si kompenzuju své dětství byli jsme docela chudí(tedy ne až tolik ale táta dost propil :-( )a hraček jsem měla poskromnu.Na vánoce jednu panenku. Takže moje děti budou mít jako každý rok pod stromečkem hromadu dárků a já vím,že to je špatně :-( Ty hračky mně nakonec vyšly na 8000kč(a mobily,tablety ani žádná konzole v tom fakt není) tak si to asi dokážete představit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.