| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já vím, každý dítě je jiný. Někdy zvládá v určitý oblasti a jinde to prostě nejde, nebo si to, že zvládá školu, kompenzuje doma, aby vybilo to nahromaděný napětí.
Jen jsem chtěla vysvětlit, že AS jako takový se taky někdy z praktickýho hlediska dělí na vysoce, středně a nízkofunkční - s diagnózou VFA to nesouvisí. Je to jen způsob, jak rozlišit lidi, co mají normální zaměstnání, navazují kontakty s ostatními a akorát se jim nekoukají do očí, když je zdraví, a trochu moc mluví o vlacích (příklad). A ty, kteří potřebují, aby jejich zvláštnosti někdo vysvětloval a to běžný fungování jim usnadňoval, a ty, co prostě některý součásti běžnýho života nezvládají vůbec, protože třeba nejsou schopný nastoupit do prostředku MHD nebo se hroutí v hlučnějším prostředí nebo dostanou hysterák, když je výluka tramvaje...
Je ale fakt, že to částečný překrývání diagnóz VFA a AS je hrozně matoucí, docela by mě zajímalo, jestli se té nové změně podaří udělat v tom trochu pořádek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.