Nikdy a zvát je ani nebudu. Dítě by mělo mít doma útočiště a pocit bezpečí. Na besídky, kde musí Mikulášovi říct básničku, chodíme. Ale už od mala jí říkám,že čerti nejsou, že jsou to jen převlečení lidé. Sice to ví, ale teda respekt z nich má.
Já si jen pamatuju,když mi bylo asi 6let,tak naši pozvali domů Mikuláše a čert měl opravdu hodně strašidelnou masku a já jsem se tak bála, že jsem zalezla pod postel a naši mě nemohli dostat ven. Takový zážitek svým dětem nechci zprostředkovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.