| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Laurenko,

jsme na tom podobně, takže přesně vím, o čem mluvíš, jak tě to trápí a psychicky deptá~6~~6~~6~.

Já jsem také začala po dítku jíst ATK hlavně kvůli pleti - bez akné jsem fakt docela pěkná baba~;)....
Po dvacítce jsem vyzkoušela kde co včetně douhodobé ATB léčby - ovšem bez trvalejšího efektu.
Po 1. těhotenství jsem si ale řekla, že už svoje tělo nehodlám ATK huntovat a zkusím to bez ní - no, do 3 měsíců - tragedie!
Vyzkoušela jsem, co se dalo (kožaře, alternativu)- bohužel žádný velký efekt... Pak mě napadlo objednat se na endokrinologii - paní doktorka mi udělala odběry a nasadila roční léčbu (kdy mi léky blokovala mužské pohlavní hormony), při níž jsem musela brát ATK (vzhledem k mému věku nebylo možné použít drastickou, je po ní potom třeba dlouhá pauza kvůli event. dalšímu těhotenství), která mi dost pomohla - cca na 1 rok. Po skončení léčby a vysazení ATK jsem po cca 3/4 roce otěhotněla znovu.
TeĎ jsem těhotná a akné je celkem v normě, obličej přímo výborný! - jen mě trochu trápí záda - ty se mi však daří naštěstí pacifikovat Eclaranem od kožaře.

Při prvním těhotenství jsem měla pleť opravdu špatnou, stejně tomu bylo i při kojení, bohužel...

Já pevně doufám, že se mi hormonálními změnami po tomto druhém dítku všechno dá do pořádku a konečně budu vypadat jako normální člověk, ne jako puberťák - kdo tohloe totiž nezažije, vůbec si nedovede představit, jak velká psychická zátěž to je, nehledě na to, že to také bolí fyzicky...
Nicméně kdyby se to nepodařilo, jsem v podstatě připravená znovu na návštěvu endokrinologie, event. brát znovu ATK...

Je si sice hnusné, to co teď řeknu, ale děti už mám~m~ a psychicky je pro mě daleko a daleko lepší brát ATK, než se denně trápit s puberťáckými pupeny... ~d~
~d~~d~

Držím palce!!!~R^~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.