| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mě tkahle dcerka taky nespala.. - tedy stávala po dvou a půl letech se k tomu přidaly ještě noční děsy, pak se ukázalo že má ADHD a poruchu spánku.

Zkus k sedálii - nevím kolik malá váží a kolik jí dáváš - nám to s malou nakonec pomohlo.. ale až když omylem mi vyzunkla chamomilu.. pro bráchu a k tomu sedalii, takže bych zkusila 5ml sedalie ráno, 5ml sedalie + 5 kuliček chamomila vulgaris 15Ch, večer - samozřejmě nesmí se to dostat do styku s kovem.. ani rukou - plastová lžička, stříkačka, kuličky dát pod jazyk a rozpustit pokud zvládne, pokud ne, tak rozpustit do trošky tekutiny, ne horké

jinak co to u nás dost usnadňovalo, - dávat spát ve stejnou dobu - aby nebyla přetažená, pak nemohla usnout vůbec, nesměla se před spaním koukat na tv - to nevypnul mozek vůbec...
naše je hyperaktivní a paradoxně, čím větší vyžití a aktivity měla přes den, tím hůř v noci spala - mozek nevypínal a celé zpracovával znovu - lepší bylo, když měla klidnější průběh dne.

Držím palce, je to únavné, já už mám třetího nespavce.. už to ale po dcerce beru dost s nadhledem budou mu 2,5 a vnoci stává tak 3-6x jak kdy, ale nepláče, vyůčrá se, vypije kaši a spí dál, už do něj cpu taky homeo a spí mnohem lépe, tak doufám, že než v únoru půjdu do práce, tak bude spát ještě líp,abych taky v práci podávala nějaké slušné vykony.

Měj se hezky.. někdy to je o nervy, člověk je unavený, nevyspalý, nervní.. a to se promítá ina dcerku, tak se snaž být v klidu, mírná a ono se to určitě podá, ze zvyku bych řekla že to není, chce něco? nebo ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.