Ano smrt patří k životu,ale děti by neměli odejít dřív než rodiče.Ztráta kohokoliv blízkého je strašná,ale ztráta dítěte,které si neprožilo svůj život a vše ho teprve čekalo je to nejhorší na světě.Když tohle člověka potká říkám si má život vůbec smysl jako matka žila jsem a žiju pro dítě díkybohu mám nebo měla?? dvě.maminky co přišli o své dítě a měli jen jedno maj větší problém najít vůbec další smysl života.I přes tu všechnu bolest tu ,ale musím být mám ještě jednoho syna a krásnou vnučku nebýt jich můj život nemá smysl tak to vidím já,přesto vím,že čas nic nezhojí není to pravda jen se my matky musíme s tou strašnou bolestí a ztrátou naučit žít a hledáme útěchu v čemkoliv co by nám pomohlo ať je to duchovno,víra knihy atd.Přesto děkuji za vaše názory a podporu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.