Monty, u nás babička s dědou uklízeli tak nějak normálně, babička více energie věnovala kuchyni, než nějakému zbytečnému pulírování, ale třeba boty nám myla pokaždé, když jsme tam přišli.
A i oni s dědou se pokaždé, když někam odcházeli, obouvali do čistých bot.
Děda byl filatelista a velkej sběratel, takže ve věcech měli pořádek dokonalej.
Já myju boty jen když je na nich vrstva bahna něbo nějakého jiného materálu.
A jsem bordelář - asi celkovej.....ráda bych s tím něco udělala, páč někdy to přesáhne únosnou mez a pak to vadí už i mě...ale nějak se nemůžu napravit.
Nebo se tedy někdy napravím, fakt to tu vypucuju komplet, ale za chvíli už je zase čurbes.
Málokdy se stane, že bych měla uklizené všechno naráz vč, prádla apod.......prostě dělám chaoticky vždycky něco....a na to ostatní mi už nezbývá čas nebo energie........no, možná se stane v novém roce zázrak....
Anebo konec světa a my to ani nepostřehnem.
Fakt je, že jezdíme na chalupu a tam je prostě zvyk,že odjíždíme z uklizené chalupy - komplet - abychom tam příště nepřijeli do chlívku - a tam nám to funguje všem.
Prostě odpoledne po O si dáme kávu a pomalu začneme poklízet, připravéme si topení na příště, vyměníme ručníy, utěrky.....svážeme odpadky, dáme novej pytlík do koše, zamateme, vytřeme........njn.....je to holt o tom systému.