Jo já jsem čekala, že ten věk a cukrovka jsou Tvoje údaje. U chlapa to pochopitelně nevadí. Já jsem těhotná a nyní si píchám inzulín 12 jednotek ráno a 8 jednotek na noc a žiju i těhotná. S cukrovkou už před těhu bych nejspíš netěhotněla, ale u chlapa je to jedno, nejsou to moc vysoké dávky, co si píchá, navíc, pokud je cukrovka dobře kompenzovaná, může se člověk dožít stejně vysokého věku, jako by byl úplně zdravý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.