Existuje vůbec nějaké takové? Máme holčičku, která kromě "bárbínek" miluje i autíčka všeho druhu. Takovéhle autíčko by ji moc potěšilo (k Vánocům už ho nedostane, spíš jak jsem se teď probírala těma hračkama na Vánoce, přemýšlela jsem, co pak k narozeninám), ale na žádné jsem nenarazila, jen na jakýsi džíp pro panenky Moxie a ten a) nevím, jestli bude dostatečně velký i pro Barbie a b) jezdí podle všeho jen dopředu a dozadu, nedovedu si představit, jak by s tímto ovládáním dokázal zatáčet doprava a doleva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.