Iviku jak nechce? Já jsem třeba děti chtěla. A klidně se přiznám, že jen pro tu radost ( starosti jsem si nepřipouštěla, že by mohly být) . Radost z vlastních dětí, jak jsou úžasné a skvělé. Z ničeho jiného takovou radost nemám, jsem jejich pozorovatel a jsem ráda, že zrovna ona se mi narodily a mají tu možnost mít vlastní radost ze života. Nevím, z jiných dětí radost nemám, prostě jsou to cizí děti a i když jsou třeba fajn, tak to nijak neprožívám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.