Nepřemýšlela jsem o tom. Vždycky jsem chtěla tři děti a když to hned nešlo, tak naopak jsem přemýšlela, jaký život by byl bez dětí a dost mě to psychicky deptalo. Nemůžeš to takhle rozebírat. Ty vypichuješ jenom negativa, ale nezmiňuješ pozitiva. Kolik děti přinášejí naopak radosti přes ty všechny problémy. Určitě proč lidi chtějí mít děti je potřeba někomu dát lásku, o někoho se starat, vidět pokračování sebe sama, ikdyž tohle bude spíš podvědomí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.