Pomněnko, díky moc za podrobné info, na den otevřených dveří se chystáme, ale chtěla jsem slyšet právě zkušenosti ze stran rodičů. Už mám totiž zkušenost s tím, že se školka prezentovala rodičům velmi pěkně a když se mi podařilo neplánovaně být přítomna jejich běžnému dopoledni nestačila jsem se divit :-(. Jen ještě jednu věc, jestli mi napíšeš, jak se tam známkuje. Zda používají známky či slovní hodnocení nebo kombinaci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.