| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Většina dětí má větší respekt z cizích, to není Tvoje vina. Spíš je divný, když to někde děti mají naopak - rodiče jsou ti, u koho se mají děti cítit v bezpečí ~;)

Já z tohohle důvodu nechtěla dělat synovi ve škole asistentku a udělala jsem dobře... (i když teda nakonec jsem už 4 roky jeho třídní, naštěstí je hodně orientovanej právě na asistentku)

Navíc ti cizí lidi typu logopedka, učitelka apod. mají oproti rodičům výhodu, že komunikujou s dětma v ohraničenym čase - těch pár hodin vydrží bejt důslednej kdekdo. Rodič taky řeší jiný věci, než jen výchovu, je s dítětem i když je unavenej apod. - je spousta situací, kdy ví, že by měl bejt důslednej, ale prostě na to v tu chvíli nemá. A děti si to moooc dobře pamatujou. Ale je to tak přirozený...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.