jak co.
třídění je podle mě strašně pohodlný - koš na odpadky nemám furt zrasenej tím, co viím u tchýně, oni netřídí ani papír a noviny hází do odpadu, nemluvě u petlahvích, obalech.... to já na to mám velký prostor ,,vykutaný,, v rámci kuchyňské linky a jednou týdně se to nahází do beden a tašek a jde se. klid, pohoda.
plenky používám jednorázové. když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak sem měla takové malé skromné předsvzetí. se zjištěním dvojčetnosti idealistická látková bublina splaskla - to nedám. takže rozhodně vítězí pohodlnost.
ekologické přípravky používám na úklid krom záchoda, ale zase třeba obrousky na prdel používám i na úklid ploch.
autem jezdíme hodně, jsem tím zhejčkaná
![~d~](/g/s/29.gif)
ono by to šlo autobusem, ale pokusy dopadly tak, že jsem k našim dojela zchvácená jak kobyla po závodech, rameno vypovědělo službu a skončila sem na pohotovosti a cesta trvala 2x tak dlouho. o nákupu nemluvě, dělám jeden týdenní velký a s tím se mhd prostě tahat nebudu, basta šmitec. čerstvý pečivo si obstarám v rámci místní sámošky.
látkový vložky? používám jedině tampony, což v rámci výroby je dost neekologický, ale alespoň se to rozloží. k narozeninám jsem si plánovala koupit kalíšek, jaksi na to už nedošlo
![~t~](/g/s/20.gif)
jo a nevypouštím do vody hormony z antikoncepce, ale prosím vás.... jak se rozkládá guma z kondomu?