Přidat odpověď
Myslím si že u hodně lidí je rozhodující ta zdánlivá náročnost - pracnost. Která ovšem tak náročná a pracná není - takže je to nevzdělanost - neznalost.
A pak samozřejmě lenost a pocit že oni jednotlivci ten svět stejně nevytrhnou...
Já používala látkové plínky od miminka a jsem z nich nadšená, nejen že malý má krásný zdravý zadeček a opruzeniny se mu v látkovkách ztráceli po hodinách ne po dnech. Ale té práce opravdu tolik s nimi není. Problém mám se sušení - to je opravdu jeiné mínus, které látkovky mají. Takže teď ve 2 letech už nelátkuji, protože s tou hromadou prádla, které malý ušpiní plíny fakt není kde sušit :-(
Eko prostředky nepoužívám, protože mi nevyhovují - nevyčistí tak, jak já chci. Ale hodně často uklízím, tak většinou stačí třeba jen voda ;-)
A třídím, pokud se muž nenaštve, že mu to zavaz nehodí to do popelnice :-/ Protože je samozřejmě rozdíl mít koš jeden nebo 3-4...
Eko cestování - do města jezdím MHD - je to pohodlnější. Za město autem - taky je to pohodlnější - navíc s kočárkem je to cestování linkovými autobusy opravdu nepříjemné a s malým dítětem čekání na autobus, případně řešení problému když autobus ujede - nic moc :-( ale snažím se využívat hromadnou dopravu, když to jde.
No a dál mě nějak nenapadá čím ybch tak mohla přispět... Jo kalíšek mám taky. Je mi příjemnější a hygieničtější než nějaké tampony nebo vložky...
Předchozí