Náš nejmladší byl šílenej uřvanec. Nebylo snad 5 minut (kromě kojení), že by neřval. Moc si z toho období prvního roku nepamatuji, teda kromě příšerného řevu a řevu. Starší děti rostly jak dříví v lese, resp. se zavíraly do pokojíčku, páč je ten řev taky ničil. Ač jsem normálně klidná bytost, tak jsem byla v tý době šíleně nervní a hned jsem vylítla. No nic moc povzbuzení pro tebe, ale myslím, že je fér napsat, že né vždy je s miminkem jen pohoda a radost
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.