| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

štěpánko, malej není - můj klučina (nar. v září) dostal kolo s přídavnými kolečky na můj vkus pozdě - v 3 a 3/4 roce - 1. sezónu jezdil s kolečkama a v 4,5 už bez koleček. Brusle (s vyměnitelným "spodkem") dostal v 5,5 roce pod stromek - kolečkové ovládnul v létě - tedy v necelých 6-ti letech, lední v 6,5 roce ...

Lyžovat začal ve 4,5 a už další rok lyžoval líp, jak já - zaplatila jsem mu ale soukromé hodiny - jednak proto, že je to tvrdý individualista a školička by pro něj fakt nebyla, druhak proto, že já lyžuju jak paní starostová - naučila jsem se až v dospělosti sama a chtěla jsem, aby on to ovládl bravurně - taky ovládl... tohle byly fakt dobře investované peníze.
A nepředstavuj si, že jsme nějací obr lyžaři - na hory jezdíme tak na cca 10 dní v roce...

Na můj vkus se vším začínal tak o rok dýl, než bych si představovala, ale my máme děsně úzkostlivýho tatínka - i tak byl vždycky problém, aby to rozdýchal taťka, než že by kluk by na to "malej"...
On je ale na sport docela dost šikovnej - prej to má po dědovi, říkal děda~t~~2~...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.