| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky,
nam se zoubky zatim nekyvou ani jeden,takze pro me jste tedy exoti ;)), mame je zdrave bez kazu. i ve skolce si je cisteji po obede. zrovna pred 2-3 tydny meli zas cely tyden program o zoubkach. jake jidlo je zdrave, jake ne. ti vetsi byli u zubare, atd. doma pak byla zkontrolovana spiz a lednicka a hned jsem byla poucena, co je dobre a co spatne pro zoubky ;))
pravidelne ted kontroluju, jestli neporostou sestky, abychom je poradne cistili a jakmile vykouknou vic, tak abychom je hned nechali fluorizovat u zubare. Marcel je taky uz poucenej, ze to jsou zoubky, ktery uz mu nevypadnou a proto se o ne musi jeste vice pecovat i kdyz jsou uplne vzadu.
minuly tyden jsme byli na 9.prohlidce. dela se v 5-5,5letech a je mistni posledni detskou prohlidkou. dalsi je nekdy ve 12-13letech. Marcel byl pochvalenej, ze spoustu veci co delal je obvykle pro deti v 6,5roku. byla jsem rada, ze to bylo i ohledne fyzicke stranky. ve skolce byla z podzima totiz nejaka doktorka, ktera vysetruje predskolni deti a doporucila nam chodit na cviceni (ja utoho nebyla, dostala jsem jen dopis). to se ale bohuzel kona v dobe, kdy chodime na hudebku. pozdeji jsem ale zjistila, ze to doporucila dosti detem, ale stejne mi to porad vrtalo hlavou, zda to neni potreba. jak nase sestricka rikala, tak proste neni duvod, vyvojove je vepredu a ani to neni dulezite. nejdulezitejsi je, aby byl po roce znatelny vyvoj. je jedno, ze treba deti jsou trochu opozdene za vrstevniky. zase jsem se presvedcila o tom, ze jsme zvolili pediatra, ktery se svym tymem odpovida nasim predstavam a rozumnemu lidskemu rozumu.
pred zapisem nas pristi rok ceka jeste ta druha doktorka, pokud se do te doby neprestehujeme. ale neva, uz jsem poucena :)

jak dopadl zapis? napiste ... jak to v cr probiha?? porad tak jako kdyz my jsme chodili k zapisu??

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.