Přidat odpověď
Taky mladšímu odebírám lečo z pánve před přidáním vajec. Ale trvám na tom, že tu dušenou zeleninu prostě sní..Ono u spousty věcí jde jen o vatrvalost kuchařky, její pevné odhodlání a způsob úpravy - ještě před půl rokem by všechny moje děti řekly, že červená řepa je poživatelná pouze sterilovaná...přišla zima, červená řepa se stala snadno dosažitelnou za rozumnou cenu, já ji jednou koupila, udělala sobě na zkoušku salát a dětem nabídla na ochutnání, koupila podruhé a upekla ji s česnekem a olivovým olejem jako přílohu k masu...je leden, dvě z dětí jedí s chutí salát z červené řepy a všichni tři pozřou pečenou řepu jako přílohu.
Přece moje role je , seznamovat je s novými chutěmi. Kdybych měla vyhovovat jejich choutkám, tak zřejmě dodnes kojím.
Předchozí