Mám Tensoval Duo control, Hartmann Rico. Běží bez problémů už několik let. Jeden čas jsem na něm byla velmi závislá, internistka mi doporučila abych ho k ní donesla "na kontrolu". Naměřil opakovaně stejnou hodnotu jako rtuťový... Byla jsem velmi vděčná že se vyhnu hospitalizaci v nemocnici a díky němu pouze docházím každý den na internu. Jde sehnat často v akcích, je na paži. V balení byly dvě manžety - na slabší i silnější paži. Takové hodnoty které popisuješ určitě nepotřebuješ znát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.