| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

he, tak tohle se mi stalo kdysi taky. jen s tím rozdílem, že tu sms jsem si přečetla já. psala ona jemu, že by ho chtěla líbat bůhvíkde. taky mi to všechno najednou zapadlo do sebe, tehdy ještě příteli jsem hodila telefon na stůl s tím, ať mi to vysvětlí. říkal, že neví. tak jsem řekla, že zavolám té dotyčné a zeptám se jí, jak to myslela. no udělala jsem to. blbka blekotala něco o tom, že ta sms byla určena pro jejího manžela (to určitě, její manžel se jmenuje jinak a v té sms použila jméno mého tehdyještěpřítele). pak byla několik dní tichá domácnost a sms už se ale nekonaly a domů začal chodit víceméně včas. jelikož s ním pracovala v jedné budově, tak nemůžu vědět, co tam spolu dělali přes den. :-/

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.