Přidat odpověď
Taky žiju v menšinové části populace, nebo se Monty mýlí ohledně toho, jak velká část mužské populace píše podobné "pindy" svým známým a kamarádkám. Ze svého okolí to fakt neznám - a nemyslím tím co (ne)chodí za sms mně (jsem šedivá intelektuálně sportovní myš navíc v téměř postreprodukčním věku, a ani před lety mi nikdo žádné pindy nepsal), ale co vím od mladších kolegyň, které mi z nějakého důvodu vykecaj kde co a o sms pindy by se jistě podělily.
Domnívám se, že pokud ten čas, kdy odjíždí na pár hodin z domu, tráví s ní, pak to "nevinné" kamarádství není. Pokud mají "výlety" jiné cíle (je to jen shoda okolností), možná je to opravdu ve stavu "kamarádka", ale o kterou on stojí i jako o milenku. (tedy nemyslím si, že podobné sms píše jen tak jako "pindy")
K tomu, že o letité kamarádce by se vědělo dřív: nemusí, někde něco třesklo a najednou je ten dříve kam.vztah někde jinde, aspoň z jeho strany. Pokud se opravdu na pravidelně scházejí, tak i z její strany.
Zdá se mi, že opravdu se zamiloval, ještě v tom nemusí být sex. (mám přítelkyni - vdaná, která vydržela v takovém kamarádském vztahu s milencem bez sexu asi rok a půl, odolávala z morálních důvodů, a pak na to stejně skočili...)
Co s tím nevím. Asi: jestli je manželský vztah pěkný, řekla bych manželovi o svých pocitech a požádala, aby s kamarádkou netrávil tolik času. Doma ať je ve stejném rozsahu, jako býval než začaly vánoční nákupy. Možná by stálo za úvahu se sejít ve 3-4, když je to kamarádka, není důvod nezajít na kafe společně (s ní, případně i jejím partnerem, nikoli dcerou - kdyby došlo na nějaké pnutí či scény, ať u toho není).
Předchozí