Přidat odpověď
Ahoj holky, taky přeju všechno nej nej v novém roce. U nás starst zatím dobrý, Maxík jak promarodil celý listopad a prosinec, tak se teď drží, ťukám... Ale iluze si moc nedělám, chřipková epidemie je tady. Včera jsme byli lyžovat, tak Maxík si z toho dělá akorát tak srandu, padá schválně a Honza se s ním natahal, dneska skoro nevstal z postele, chudák:)) Já jezdím s Viktorkou, ta už jezdí pěkně, ale opatrně.
Hani, jsi dobrá, že už plánuješ návrat a je super, že ti takhle vyjdou vstříc a vrátíš se zpátky. Málokdo to takhle dneska má, já jsem dostala padáka a teď hledám práci a je to rovnou na mašli. V našem kraji je na místo do kanclu 300 zájemců i víc, tím pádem zvedají pak nároky a chcou VŠ a za minimální mzdu. Jsou to vydřiduši.
Jinak Vánoce jsme měli pěkné, akorát ty prázdniny tak rychle utekly, tím, že jsme nebyli doma a dost jsme jezdili, takže bysme s Honzou brali ještě jedny odpočinkové :))
Stázinka je nádherná, roztomiloučká. Ségra čeká teď začátkem února, tak si jsem jistá, že z toho budu strašně na měkko a říkala jsem Honzovi, ať mě vrátí na zem, až se mi vzbouří hormony:D Jinak Maxík děsně nerad do školky, je tu blbá, ani Viktorka to tam neměla ráda, tak se tím trápím, ale asi nic nenadělám, jinde mi ho nevzmou.
Předchozí