| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Omlouvám se, uniklo mi, že zakladatelka má postižené dítě. Ale já hlavně vnímám rozdíl "požádat - požadovat". Heleď, já mám sousedku s dětmi mladšího školního věku, která k mamince jednou do měsíce jezdí dělat doprovod v podobné situaci právě na některá vyšetření - snaží se to pokud možno skloubit/objednat na termíny. A shodou okolností taky ta maminka bydlí v domě se svobodným synem. Ten syn se teda stará a sousedka to vidí - syn nakupuje, pere, zajišťuje i tak dost návštěv lékařů (teda nevaří, prý spálí i čaj), stará se o barák a zahradu a psa a podobně. Sousedka dělá v cyklech, takže si jednou za měsíc naplánuje směny na alespoň dvoudenní volno v pracovních den a obstará nejchoulostivější návštěvy a něco navíc.

Heleď, já si nemyslím, že to zakladatelka MÁ dělat takto, já si naopak myslím, že má ve své situaci maminku jasně a jednoznačně odmítnout. Ale na rozhovoru
- "A Blaženko, nemohla bys mě zavézt k doktorovi ty?"
- "A proč neřekneš bráchovi, víš, že se takhle nemůžu utrhnout z práce a brácha je po ruce?"
- "No ale to je ženský doktor a mně je nepříjemné jít tam s chlapem..."
- "Aha, to chápu, mami, ale opravdu nemůžu. Budu na tebe myslet a kdy tam jdeš, zavolám, jak jsi dopadla, ano?"
neshledávám nic špatného.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.