no, já právě píšu výš\: postupuju naprosto identicky s tebou! Je mi na chcípnutí, ale pak šílená úleva. A u dcery mám vyzkoušeno úplně to samý (a ona trpí na horečky hodně).
Ale nyní jsem těhotná, takže jsem na sebe opatrnější, proto jsem se ptala. Protože tj v rozporu s mým obvyklým postupem. a Dnes mě bohužel přišla navštívit kolegyně s tím, že jsou všichnui v práci nemocní s chřipkou a ona se necítí taky moc dobře...tak mi trochu klepe zadek a připravuju se na nejhorší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.