| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já chodím pro malou jak si řekne, ale v podstatě do minulého měsíce jsem pro ni chodila po obědě, tedy na 12:30

ráno je "vyhodím" - veze manžel vede starší - ten chodí do páté třídy a doma mi zůstává batole 2,5, něco poklidím, většinou vyperu, rozschystám oběd.. kolem deváté jdeme za kámoškou na kafe a s ní s jejím malým ven tak na hodinku a půl.. pokoupíme co potřebujeme, vyvětráme pokecáme, přijdeme domů a většinou už jdeme pro malou do školky, současně s náma domů přichází nejstarší - klukům dám najíst, pohrajeme si doma.. nebo jdeme ven, podle počasí a nálady dětí.. nejstarší pak jde na kroužek a já většinou se dvěma mladšíma do práce, abych byla brzo doma - tam je hlídá manžel.. když se nezadaří, aby je hlídal manžel, jdu do práce až se vrátí nejstarší - do té doby se věnuju dvěma mladším dle jejich chuti - malujeme, stavíme lego, stavíme vláčky, pustíme si pohádku, čteme knížku.. pak je nejstarší pohlídá a já jdu do práce, vracím se s manželem.. pokud má ještě nejstarší a prostřední chuť zahrajeme si podle času buď před koupáním nebo po ještě nějakou stolní hru nebo na wii, navečeří se, vykoupou a po osmé dva mladší leží - čtu jim aktuálně ferdu, nejstarší většinou poslouchá a hraje nebo si něco dělá na tabletu v posteli. mladším zhasínám kolem půl deváté, nejstarší může pokud je neruší klidně do čtvrt na deset. Oni naše děti dost vydrží.. a nepotřebují moc spát..

ale i kdybych mohla malou bych dýl ve školce nenechávala.. už teď když jako dnes chce jít domů až ve tři, to mám jakoby divný, ale víc zase udělám.. ale je mi smutno.. a to je malá dost náročná, ona má ADHD a AS, takže si nedodechnu, mladší je taky perpetum mobile.. ale já jsem s nima ráda..
často tu taky mívají nějaké kamarády a kamarádky..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.