| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

naučili jsme ho člověče nezlob se, člověče nežer mě (skoro stejný), černýho petra, continuo, pexeso a mikádo. Tak paříme :-)

potom kreslíme (velký balící papír a všechny výtvarné potřeby co máme doma = vodovky, tempery, rozmývací voskovky, klasické voskovky, pastelky, fixky)

nebo třeba stříháme z časopisů obrázky a lepíme je na prázdný velký papír jako koláž + máme ty flitry a podobný

potom rádi společně uklízíme. To fakt pomalu, rychle to nedávám, takže vysává
koberec v obýváku, má svůj mop, vyndavá talíře z myčky, utírá třeba televizi ~;)

hrajeme si s kočičkama

baví ho vaření, vaříme často spolu (vařím 2x denně)

prohlížíme encyklopedie, nejlíp o lidským těle

píšeme / čteme písmenka

ale on by stejně nejradši playstation a "mámo dej mi svátek", takže ho občas dvě hodiny nechám a sedím si u PC.

Jediný na co si s ním nehraju je válka, to mi jde prostě proti srsti, vojáčky má, hraje si sám. A potom si hraje na transformery a tomu já nerozumím ~t~
překvapivě kostky vůbec rád nemá, nechce si stavět, nebaví ho to. Nejraději by byl abych stavěla já a on si s tím pak hrál a to zas nebaví mě ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.