Mám podobný exemplář doma. A je mi jasné, co dělá - přečte si noviny na všech servrech, zahraje pár on-line her a "pořeší problémy" s kolegou. Přijde domů děsně utahaný, o víkendu je zvařený v ložnici a spí, nebo čumí na TV a tak to jde už 10let... Proč jsem se nerozvedla nevím, asi že nějak nemám čas chuť řešit administrativu kolem. Ale finančně mi vychází, že s alimanty a bez chlapa bych an tom byla dokonce ještě líp, než teď... I když bych vyplácela z bytu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.