Moai, já bych tohle řešila už dávno. Nejspíše po narození dětí, protože je divné, že oni si třeba s dětmi tykají a s Tebou by se vykalo. Nevydržela bych takhle dlouho vykat takhle blízkým lidem. Ovšem moje nejlepší kamarádka svým prarodičům ze strany tatínka celý život vykala, stejně jako její sestra, maminka... měli hezké vztahy, ale zkrátka si vykali. Přišlo mi to vždycky zvláštní, ale vím, že to takhle bylo ve více rodinách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.