| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jelikož mi dítě už měsíc marodí a ještě dál bude, dávám si pauza tímto tématem.

Takže před lety jsem se seznámila s panem X, to jsme byli jen známí.Dělal na baru, byl zadaný (7let) takže na panáčka, pokec atd. V průběhu dalších pár let jsme se potkali jen vyjímečně. Pár dní před Silvestrem 2012 jsem ho náhodou objevila na FB a začali jsme si psát. Jsme v kontaktu vlastně každý den, z jeho i z mojí strany. Mezi svátky jsme se i dost vídali, spravil nám během jednoho dne wc.Byl u mě na Silvestra, i když měl jít původně s kámošem ven. Řekli jsme si o sobě víc osobních věcí během pár hodin a myslím, že je nám spolu fajn. Ale jako KAMARÁDI.

Jenže já jsem na něj začala koukat jako na potencionálního nápadníka :-). Líbí se mi, přitahuje mě. Špičkujeme se, srandičky, a pár narážek ohledně sexu. No a včera jsme si psali a z něj vypadlo toto ***tak jsem prostě nadrženej a psali jsme si cosi o sexu a nemůžu říct, že mě nenapadlo, jaké by to s tebou bylo, ale nerad bych tím zničil, to co nám funguje...přátelství je citlivá věc ... *** .... takže on uvažuje o sexu se mnou, ale ne o vztahu. Asi vůbec. Hlavně má za sebou loňský zklamání, chtěl žádat o ruku, to mu nevyšlo. Další vztah taky skončil před Vánocema. Takže já sice chut mám, ale nechci fungovat jako převozník atd. Na druhou stranu znám sama sebe a možná ho chci jen pro to, že je nedostupný.

Třeba sex bude stát za prd (i když mám tušení, že by měl být ok :-) ), což by ve vztahu nebylo dobrý. Ale taky mě mrzí, že se o TOM bavíme předem, že to nevyplynulo nějak samo, ze situace. Před lety jsem mívala kamarády na výpomoc, ale tam to bylo opravdu jasně daný z obou stran, že nic víc nebude: pokec byl, sex byl, všechno na pohodu. Ale nevídali jsem se. S panem X jsme v kontaktu pořád, tak nevím no.

Asi bych si měla ujasnit, co od něj opravdu čekám, a jestli mi sex stojí za něco?? A jestli se budu umět smířit s tím, že si klidně najde někoho jinýho na vztah a nebo opravdu odjede do ciziny, jak má v plánu (kvůli těm zklamáním).

Takže vážně nevážně :-), měli jste takovýho kamaráda, kde byl nejdřív sex a pak najednou i láska, vztah?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.